Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Gazonmest - Graszodencentrum

Gazonmest

Gazonmest

Aanlegbemesting, voor het mooiste gazonGazonmest: Wij kiezen vanwege de positieve effecten voor het milieu voor om organische meststoffen voor uw gazon aan te bieden. In samenwerking hebben wij een eigen lijn organische plantenvoeding tot stand gebracht die uitstekend geschikt is voor de bemesting van uw gazon. Bij ons is er mest voor verschillende doeleinden. Zodat in iedere situatie de juiste variant beschikbaar is. Door te kiezen voor de graszoden aanlegbemesting, bent u voorzien van een alles-in-1 mest voor uw gazon. Heeft u vragen over welke meststof in uw situatie het meest geschikt is? Eén emmer mest is genoeg voor 100 vierkante meter aan graszoden en is zeer geschikt voor het aanleggen van een nieuw groen gras gazon.

 

 

 

Gazon meststoffen

De meststoffen bestaan uit de beste bestanddelen, waaronder:

  • een unieke mix van gefermenteerde mestsoorten
  • algen en zeewier
  • een hoogwaardige natuurlijke kalkbron
  • een aantal andere organische bestanddelen

Deze samenstelling zorgt er voor dat de bemesting door uw gazon beter en sneller wordt opgenomen dan andere natuurlijke meststoffen. Andere natuurlijke meststoffen bestaan bijvoorbeeld uit diermeel, verenmeel of beendermeel wat minder goed en effectief wordt opgenomen. Bovendien kunnen wij u ook enkelvoudige en ongemengde bestanddelen leveren. Hierdoor kunt u in alle omstandigheden uw gazon de juiste vorm bemesting toedienen.

Natuurlijke kringloop in stand gehouden door organische bemesting van uw gazon

Door het toedienen van de bemesting aan uw gazon, houdt u de natuurlijke kringloop van voedingsstoffen in stand. Aanvulling van voedingsstoffen is van belang aangezien door het maaien en het afvoeren van maaisel voedingsstoffen uit de grond worden onttrokken die aangevuld dienen te worden. Wij raden in het groeiseizoen dan ook één maal in de tien weken het toedienen van meststoffen op uw gazon aan om uw grasveld in optimale conditie te houden.

Zelf gazonmest kopen? Dat kan in onze webshop!

Prijs gazon aanleg bemesting per emmer

1 emmer € 18,95
2 emmers € 37,90
3 emmers € 56,85
4 emmers € 75,80
5 emmers € 94,75
6 emmers € 113,70
7 emmers € 132,65
8 emmers € 151,60
9 emmers € 170,55
10 emmers € 189,50
11 emmers € 208,45
12 emmers € 227,40
13 emmers € 246,35
14 emmers € 265,30