Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Grasproducten - Graszodencentrum

Gras producten graszoden zonder netting, al het beste voor uw tuin

Drentse graszoden zonder netting, uw gras gazon uit Drenthe de provincie van Nederland waar het graszoden vak nog meesterschap is. De allerbeste prijs- kwaliteitverhouding voor een nieuw groen gras gazon koopt u via Graszodencentrum uw groothandel voor alles wat met het mooiste, groenste stukje gras te maken heeft.

 

Natuur graszoden / Natuurzoden (€ 2,49 per m²)

Duurzame natuurgraszoden van de beste kwaliteitNatuur graszoden: Deze natuurlijke graszoden zijn op een ecologisch verantwoorde manier gekweekt. Dit speelgazon is van een hoogwaardige natuurlijke graskwaliteit.

 

 

 

 

 

Premium kwaliteit gras (€ 1,90 per m²)

De door ons verkochte graszoden worden gekweekt op de daarvoor uitermate geschikte Drentse zandgrond. Na een groeiperiode van +/- 12 maanden kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardige gras zode aanbieden zonder netting.

 

 

 

Speelgazon graszoden te koop (€ 1,75 per m²)

De A-kwaliteit graszoden zijn van een prima kwaliteit, het verschil met de premium is de tijd dat de graszoden geteeld zijn, deze periode is bij de A kwaliteit korter. Ook deze graszoden worden uitsluitend zonder netting geleverd.

 

 

 

Big bags tuinaarde bulk tuingrond kopen

Gezeefde zwarte grond zonder grote stenen of kluiten de ideale manier om uw tuin waar nodig op te hogen (geen grote zware zandauto op de oprit, de oprit niet smerig door gestort zand, makkelijke verwerking vanuit de big bag). Een big bag ( 1m³) weegt tussen de 1200 en 1300 kg en is voldoende om 10 m² van uw tuin ongeveer 10 cm op te hogen. De grond is bij ons aangeleverd met een schone grond verklaring.

 

 

Aanlegbemesting met gazonmest

Aanlegbemesting, voor het mooiste gazonDeze samenstelling zorgt er voor dat de bemesting door uw gazon beter en sneller wordt opgenomen dan andere natuurlijke meststoffen. Andere natuurlijke meststoffen bestaan bijvoorbeeld uit diermeel, verenmeel of beendermeel wat minder goed en effectief wordt opgenomen. Bovendien kunnen wij u ook enkelvoudige en ongemengde bestanddelen leveren. Hierdoor kunt u in alle omstandigheden uw gazon de juiste vorm bemesting toedienen.

 

 

 

 

 

Gazon Kalk Tuin Active Green Calc

Is een langzaam werkende kalkmeststof, gemaakt van verhitte en fijngemalen eierschalen. Een zeer duurzaam product omdat gebruik wordt gemaakt van natuurlijke (kringloop-)grondstoffen. Uniek aan dit product is dat deze kalk bron gelijktijdig met andere meststoffen kan worden toegediend. Deze 15 kg Kalk zak is voldoende om 150 m2 een onderhoudsbekalking te geven.