Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Tuin Kalk kopen ACTIVE GREEN CALC - Graszodencentrum

Tuin Kalk kopen ACTIVE GREEN CALC

Tuin Kalk kopen ACTIVE GREEN CALC

Is een langzaam werkende kalkmeststof, gemaakt van verhitte en fijngemalen eierschalen. Een zeer duurzaam product omdat gebruik wordt gemaakt van natuurlijke (kringloop-)grondstoffen. Het bevat naast de kalk nog zeer veel andere nuttige sporenelementen en mineralen. Door de unieke korrelgrootte en de wijze van malen wordt uitspoeling van Calcium en andere voedingsstoffen tot een minimum beperkt. Active Green Calc kan dan ook gedurende het hele jaar worden gestrooid. Uniek aan dit product is dat deze kalk bron gelijktijdig met andere meststoffen kan worden toegediend.

De zuurgraad (pH) van de bodem is van grote invloed op de beschikbaarheid van voedingsstoffen voor de planten, maar ook op de bodemstructuur. De juiste pH van de bodem is dan ook een van de belangrijkste voorwaarden voor een optimale plantengroei en een optimaal bodemleven. Ook in de vijver is de juiste pH van groot belang. Active Green Calc is een vanwege de geleidelijke werking in de praktijk ook een ideale vijverkalk gebleken.

Active Green Calc kan worden toegepast op gazons (o.a. om mos- en algengroei tegen te gaan), in de sier- en moestuin, in weides, en in de vijver.

Toepassingsperiode: kan gehele jaar rond worden gestrooid. Toepassing in combinatie met andere meststoffen is heel goed mogelijk.

Gazon kalk doseringsadvies

Algemeen 1 KG/10 M2
pH < 5,5 2 KG/10 M2
pH > 6,5 0,5 KG/10 M2

Indicatieve waarden: Neutraliserende waarde: 38, pH 9,5 DS 98%

Active Green Calc is leverbaar in zakken van 15 kg welke bij een normale toepassing voldoende is voor ongeveer 150 m2.