Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Natuur graszoden - Graszodencentrum

Natuur graszoden / Natuurzoden


Duurzame natuurgraszoden van de beste kwaliteitNatuur graszoden
: Deze natuurlijke graszoden zijn op een ecologisch verantwoorde manier gekweekt. Dit speelgazon is van een hoogwaardige natuurlijke graskwaliteit.

Natuur graszoden zijn natuurlijk gekweekt

Ook wordt er gebruik gemaakt van organische (natuurlijke) meststoffen bij het kweekproces. Doordat er minimaal gebruik wordt gemaakt van bestrijdingsmiddelen kunt u in onze natuurzoden wel eerder een onkruidplantje of bloemetje aantreffen.

Graszoden kopen

Onze Natuur graskwaliteit kunt u al afnemen voor een graszodenprijs van € 2,49 per m² (exlusief transport). De natuurlijke kwaliteit graszoden vallen onder de Natuur kwaliteitsklasse. Deze graszoden hebben meer dan een jaar de tijd gehad om te rijpen tot een natuurlijk stevige grasmat. Betere natuur graszoden dan dit vindt u nergens anders! Al jaren kweken en leveren wij de beste graszoden van Nederland. Zo bent u als klant verzekerd van de allerbeste grasmat.

Graszoden bestellen

U kunt na het invullen van het bezorgadres, aangeven of u uw nieuwe graszoden zelf wilt komen ophalen. U kunt er ook voor kiezen om de natuur graszoden via een speciaal graszoden transportbedrijf te laten leveren. Zo bent u gegarandeerd snel in het bezit van uw nieuwe gazon! Graszoden bestellen kan tot 1400 m². Mocht u een grotere bestelling willen plaatsen? Dan vragen wij u om uw bestelling telefonisch door te geven. Ons telefoonnummer is: 06 1528 1162.

Graszoden bezorgen

Wij leveren natuur graszoden alleen op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op de andere dagen leveren wij niet. Mocht u hiervan gebruik willen maken, vragen wij u een afleverdatum te kiezen in het bestelproces wat valt op een di., wo., do., of een vrijdag. Wel kunt u van maandag t/m zaterdag uw graszoden op afspraak komen ophalen. Op zondag zijn wij gesloten.( levering binnen een straal van 40 km rond Rolde is vaak op maandag en zaterdag ook mogelijk, bel voor de mogelijkheden)

Beste graszoden kopen doet u bij Topgazon

Het kweken van natuur graszoden van een natuurlijke graskwaliteit is vakmanschap. Wij leveren graszoden van de hoogste graskwaliteit. Bij Topgazon kunt u de beste graszoden kopen. Het graszoden transport zal apart voor uw bestelling worden berekend en is afhankelijk van het aantal te vervoeren pallets, niet van het aantal te rijden kilometers. Wij leveren door heel Nederland graszoden voor een betaalbare prijs.