Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Tuinaarde - Graszodencentrum

Tuinaarde

Tuinaarde

Tuinaarde kopen big bags zand, tuingrond te koop

A kwaliteit graszoden zijn van een prima kwaliteit

Tuingrond of tuinaarde, is zwarte grond geleverd door graszodencentrum en is uitermate geschikt om uw tuin waar nodig op te hogen. Deze tuinaarde ophooggrond wordt gezeefd op 20 mm zodat u geen last heeft van grote stenen en ander grof materiaal in uw aangeschafte tuingrond.

Dit heeft tot gevolg dat deze tuinaarde gemakkelijk te verwerken is en een uitstekende ondergrond is voor uw nieuwe gazon of border. De tuinaarde ophooggrond die graszodencentrum levert wordt gewonnen in Drenthe en wordt geleverd met een AP-04 verklaring. Deze verklaring, ook wel schone grond verklaring geeft u de garantie dat u geen vervuilde grond en dus mooie schone tuinaarde heeft aangekocht.

 


De zwarte grond worden geleverd in big bags van 1 m3, deze big bags wegen ongeveer 1300 Kilo. De aarde / grond, of het zand geleverd door graszodencentrum is uitermate goed verwerkbaar vanuit de big bags die graszodencentrum levert.

 

 

Tuingrond kopen

Denkt u vooral aan de voordelen van de tuinaarde van topgazon:

  • U heeft geen vuile bestrating omdat de grond in big bags wordt aangeleverd.
  • U krijgt geen zware vrachtwagen op uw oprit om de tuinaarde te storten. (los storten op gemeentegrond is in een boel gemeentes ook verboden)
  • De verwerkbaarheid vanuit de big bags tuinaarde is uitermate gemakkelijk.
  • De big bags tuinaarde worden geleverd op eenmalige pallets en gelost met een elektrische palletkar. Zodat u de bestelde big bags tuinaarde precies op de plaats geleverd krijgt waar u de tuinaarde nodig hebt.
  • U hoeft zelf niet met een aanhangwagentje grond te halen met alle ongemakken van dien (bekeuringen wegens te zware belading)
  • 1 big bag tuinaarde van graszodencentrum is voldoende om voldoende om 10 m2 ongeveer 10 cm op te hogen.

Voordat u de zwarte grond besteld is het van belang dat u weet hoeveel u nodig heeft. U kunt dit uitrekenen door de de lengte x de breedte x de diepte te doen van het stuk tuin waar u de ophoging met grond nodig heeft.

Voorbeeld: U wilt een nieuw gazon. De afmetingen van het nieuwe gazon zijn 2 meter breed en 5 meter lang. Dit gedeelte moet ongeveer 10 cm opgehoogd worden. U neemt dan de lengte (5 meter) x de breedte (2 meter) en u vermenigvuldigt dat x de hoogte (0,10 meter). De uitkomst is 1, u heeft dan aan 1 big bag tuinaarde van graszodencentrum genoeg.